ПоддержатьУкраїнська

Викладача одного з вишів Харкова викрили на хабарництві

StopCor
StopCor

StopCor

Викладача одного з вишів Харкова викрили на хабарництві

Викладач, який є членом комісії із захисту дипломних робіт, вимагав від студентки 6 тис. 500 грн хабара за сприяння у написанні та захисті дипломної роботи. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 10-ти років. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Викрили 41-річного чоловіка співробітники управління захисту економіки спільно зі слідчими Київського відділу поліції. Заходи проводились під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №2.

"Доцент однієї з кафедр, який є членом комісії з захисту дипломних робіт, вимагав та отримав від студентки неправомірну грошову винагороду у розмірі 6 тис. 500 грн за сприяння у написанні та здачі дипломної роботи", – йдеться у повідомленні.

Тривають слідчі дії за кримінальним провадженням, яке було відкрито за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ох років, з конфіскацією майна.

Другие новости