ПоддержатьУкраїнська

Заарештовані мільйони Януковича пропали з банку і з'явилися на його ж рахунках

StopCor
StopCor

StopCor

Заарештовані мільйони Януковича пропали з банку і з'явилися на його ж рахунках

"Всеукраїнський банк розвитку" у свій час належав сину президента-втікача Олександру Януковичу. Рахунки банку заарештували з приходом нової влади. Але зараз виявилося, що після арешту всі гроші були успішно виведені до господарів. Решта суми, яка нібито лежить в банку, тепер зафіксована тільки на папері.

Новину передає "Преса України".

Стало відомо, що з банку Олександра Януковича "пішло" 2 млрд гривень. А потім виявилося, що Печерський районний суд зняв арешт з рахунків компаній членів сім'ї президента-втікача.

До слова, у 2015 році міністр МВС Арсен Аваков розповідав, що 2,6 млрд гривень, які належать Януковичам, заарештовані. Разом із цим різні ЗМІ повідомляли, що майже одразу після арешту грошей вже не було.

"Коли суди зняли арешти з рахунків компаній, кошти були переведені в інші банки... Зараз на рахунках банку з пов'язаних із Януковичем коштів знаходиться 559 млн гривень. Ці гроші знаходяться в 9-й черзі акцептованих вимог кредиторів. Однак ці кошти існують тільки віртуально, оскільки активів банку не вистачить на задоволення вимог кредиторів 9-ї черги", – розповів чоловік, наближений до справи про "зникнення" грошей.

Другие новости