ПоддержатьУкраїнська

Захарченко почав нову хвилю "націоналізації" в Донецьку

StopCor
StopCor

StopCor

Захарченко почав нову хвилю 'націоналізації' в Донецьку

Фонд держмайна "ДНР" подав позови в "Арбітражний суд" з метою визнання права власності на безхазяйне нерухоме майно декількох великих компаній, які в 2014 році вимушено покинули окуповане місто.

"Нова влада" має намір привласнити офіси "Альткому", "Динамо", "Надра України" і деяких інших підприємств, передає "Діалог.UA".

Відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті "Донецької народної республіки". Люди Захарченка хочуть "офіційно" "віджати" нерухомість засновників і власників ФГП "Альтком" – Сергія Павлічева й Олександра Тисленка. У позові "ФДМ ДНР" вказані наступні об'єкти: ТОВ "Альткомавтотранс", ТОВ "Дорожнє будівництво" Альтком", ТОВ "Альтком" Бетон-строй", а також НАК "Надра України"; Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо", ПАТ "Артемівський завод з обробки кольорових металів"; ТОВ "Будівництво та монтаж", ЗАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк".

Соцмережі миттєво відреагували на "офіційне" "віджимання" нерухомості їдкими зауваженнями про чергове збагачення Олександра Захарченко та його компанії коштом колись успішного бізнесу донецьких підприємців.

Захарченко почав нову хвилю ''націоналізації'' в Донецьку

Раніше стало відомо про масові перевірки мирних жителів в Донецьку і Торезі. Тим часом жителі окупованих територій Донецької області обурені нахабством ватажків "ДНР" і погрожують акціями протесту.

Другие новости