ПоддержатьУкраїнська

Журналіст Сергій Медяник пікетував райвідділ поліції на Хмельниччині

StopCor
StopCor

StopCor

Журналіст Сергій Медяник пікетував райвідділ поліції на Хмельниччині

Журналіст проекту та автор розслідування про рейдерське захоплення залізничної колії стратегічного заводу у Старокостянтинові на Хмельниччині Сергій Медяник пікетував місцевий райвідділ поліції.

У такий спосіб розслідувач хотів привернути увагу громади до персони начальника відділення Анатолія Чубенка. За даними журналіста, правоохоронець керував рейдерством та протиправно затримав директора заводу "Строймастер".

Журналіст Сергій Медяник пікетував райвідділ поліції на Хмельниччині

"За моєю інформацією Чубенкові дали хабара, тому він замість того, щоб стояти на стороні закону, захищав інтереси рейдерів-братів Юрчишиних. Саме нардеп Петро Юрчишин та його брат Микола, депутат Вінницької міськради, "віджали" у стратегічного підприємства "Строймастер" під'їзні залічничні колії. Чубенко не лише покривав беззаконня, а й керував ним та затримав директора заводу. Цинізм ситуації полягає у тому, що підприємство займається ремонтом військової техніки, натомість завод відрізали від залізничного сполучення.

Чубенко не боявся брати хабара від братів-захопників, а от від журналістів пускається навтьоки. Тому я прийшов сюди, щоб привернути увагу містян до корупціонера Чубенка", – зазначив журналіст Сергій Медяник.

Нагадаємо, за результатами розслідування "СтопКору" ТОВ "АП НВП "Візит", яким спільно володіють народний депутат Петро Юрчишин та брат політика і депутат Вінницької обласної ради Микола Юрчишин, у Старокостянтинові на Хмельниччині викрало у підприємства ТОВ "Блок Майстер Україна" залізничні рейки. Рейдерство відбувалося під керівництвом начальника Старокостянтинівського відділу поліції Анатолія Чубенка. Поліціянти без жодних пояснень затримали директора ТОВ "Блок Майстер Україна".

Під час зйомок журналістського розслідування про викрадення залізничних рейок оборонного підприємства за знімальною групою "СтопКору" стежили невідомі.

Другие новости