ПоддержатьУкраїнська

ЗМІ шокували новою інформацією про Дакара: у бойовика знайшли паспорт по-звірячому вбитого в Одесі чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

ЗМІ шокували новою інформацією про Дакара: у бойовика знайшли паспорт по-звірячому вбитого в Одесі чоловіка

У справі про резонансний замах в Києві вчора, 1 червня, коли кілер мало не розстріляв добровольців з Чечні, які воювали на стороні ЗСУ в Донбасі, спливли нові й раніше невідомі широкому колу подробиці.

Зловмисником виявився російський бандит по кличці "Дінго". У правоохоронних органах "Думській" інформовані джерела розповіли, що справжнє ім'я кілера Артур Денісултанов-Курмакаєв, злочинець користувався для маскування паспортом по-звірячому вбитого ще 15 років тому одесита Олександра Антипова, повідомляє "Діалог.UA".

Надалі росіянин "змінив своє прізвище" на Дакар. Брат загиблого Олександра Антипова Олег поділився, що чоловік був убитий 22 червня 2001 року. Загиблий був першокласним газозварником, але почав сильно пити. Разом з ним до смерті забили і його приятеля, це сталося вночі. У чоловіків вкрали всі документи, і, як переконані рідні загиблого, саме з тієї пори паспорт убитого і став "ходити по руках".

Вбивство Антипова не розкрито дотепер, спочатку слідство в скоєному звинувачувало навіть 9-річну племінницю Антипова, але справа була розвалена.

Мати Аміни Окуєвої уточнила, що кілер живий, але, скоріше за все, залишиться паралізованим. Ірина Камінська розповіла, що випущена її дочкою куля застрягла в хребті у Дакара.

Крім того, відомо, що поліція ідентифікувала росіянина. Друге прізвище Артура Денісултанова – Курмакаєв, прізвисько – Дінго. Довгий час він працював бандитською "торпедою" – бойовиком і кілером.

Свій злочинний бізнес кілер вів в Пітері, але був також близький і з главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Українські силовики вважають, що до замаху на Осмаєва, який готувався заздалегідь, причетні і СЗР, і ФСБ. До слова, наявність при Дакарі закордонного паспорта могла свідчити про те, що відразу після розстрілу Окуєвої та її чоловіка кілер планував виїхати за межі України.

Як раніше повідомлялося, Дакара впізнала охорона відомого політика України, до якого під різними вигаданими приводами намагався "підкотити" бандит. Додамо також, що Аміна Окуєва розповіла, як почувається її чоловік після важких поранень.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе