ПоддержатьУкраїнська

Захарченко почав нову хвилю "націоналізації" в Донецьку

StopCor
StopCor

StopCor

Захарченко почав нову хвилю 'націоналізації' в Донецьку

Фонд держмайна "ДНР" подав позови в "Арбітражний суд" з метою визнання права власності на безхазяйне нерухоме майно декількох великих компаній, які в 2014 році вимушено покинули окуповане місто.

"Нова влада" має намір привласнити офіси "Альткому", "Динамо", "Надра України" і деяких інших підприємств, передає "Діалог.UA".

Відповідне повідомлення розміщено на офіційному сайті "Донецької народної республіки". Люди Захарченка хочуть "офіційно" "віджати" нерухомість засновників і власників ФГП "Альтком" – Сергія Павлічева й Олександра Тисленка. У позові "ФДМ ДНР" вказані наступні об'єкти: ТОВ "Альткомавтотранс", ТОВ "Дорожнє будівництво" Альтком", ТОВ "Альтком" Бетон-строй", а також НАК "Надра України"; Фізкультурно-спортивне товариство "Динамо", ПАТ "Артемівський завод з обробки кольорових металів"; ТОВ "Будівництво та монтаж", ЗАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк".

Соцмережі миттєво відреагували на "офіційне" "віджимання" нерухомості їдкими зауваженнями про чергове збагачення Олександра Захарченко та його компанії коштом колись успішного бізнесу донецьких підприємців.

Раніше стало відомо про масові перевірки мирних жителів в Донецьку і Торезі. Тим часом жителі окупованих територій Донецької області обурені нахабством ватажків "ДНР" і погрожують акціями протесту.

Другие новости