ПоддержатьУкраїнська

На Харківщині винуватець ДТП спалив та закопав тіло збитої жінки (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

На Харківщині винуватець ДТП спалив та закопав тіло збитої жінки (фото)

У Харківській області автомобіліст збив насмерть 59-річну жінку. Щоб приховати злочин, він спалив та закопав її тіло. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

 Фото: hk.npu.gov.ua

Відомо, що про зникнення своєї 59-річної дружини повідомив чоловік, який звернувся в поліцію. Він розповів, що вона вдень на кілька хвилин вийшла з подвір’я на вулицю та зникла без вісті.

Наступного дня в районі вулиці Молодіжна в с. Домаха міста Лозова слідчі виявили на дорозі сліди, характерні для можливої дорожньо-транспортної пригоди.

Працівники слідчо-оперативної групи зафіксували на асфальтовій поверхні дороги сліди гальмування, фрагменти битого скла, дзеркала та жіночій черевик. Заявник впізнав у ньому взуття своєї зниклої дружини.

 Фото: hk.npu.gov.ua

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області Олександр Умніков, в той же день до Лозівського відділу поліції звернувся із явкою з покутою 31-річний громадянин, мешканець села Катеринівка Лозівського району. Він заявив, що 12 квітня близько 15:00 прямував на автомобілі «ВАЗ Калина» через село Домаха міста Лозової в напрямку 4 мікрорайону. На вулиці Молодіжній він не помітив пішохода-жінку, яка рухалася по узбіччю в попутному з ним напрямку, та наїхав на неї. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці. Щоб приховати факт ДТП, чоловік затягнув тіло збитої жінки до свого автомобіля та вивіз на територію Донецької області, де підпалив і закопав. Зловмисник залишив свій автомобіль на території Донеччини та повернувся додому.

Наразі винуватцю оголошено про підозру. Йому загрожує тюремне ув’язнення на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Другие новости