ПоддержатьУкраїнська

На Херсонщині горе-мати жила з новонародженим немовлям у лісосмузі

StopCor
StopCor

StopCor

На Херсонщині горе-мати жила з новонародженим немовлям у лісосмузі

У Херсонській області поблизу села Високопілля у лісозмузі 42-річна жінка вирішила облаштувати житло та поселилась там разом із новонародженою дитиною.

Як розповіли в місцевій поліції, матір і дитину негайно відвезли до лікарні для обстеження. За словами начальника Високопільського відділення поліції Сергія Курділова, горе-матері – 42 роки, а дівчинці тоді було лише 13 днів. У жінки не було свідоцтва про народження дитини. Але, за її словами, вона народжувала в Покрові Дніпропетровської області. У Високопілля жінка приїхала нібито до батька своєї доньки. Чоловіка вона не знайшла, і вирішила піти жити до лісу.

"Загалом, жінка погано йшла на контакт, нічого про себе не розповідала, її документи виявилися простроченими", – зазначили в поліції.

На цьому, і без того невесела історія, не закінчилася. У лікарні горе-матір пробула лише п'ять днів. Спочатку вона, за словами лікарів, дбала про доньку, а потім раптово втекла, кинувши дитину, передає "Сьогодні".

Маленьку напризволяще не кинули. Для неї зібрали все необхідне на перший час: пелюшки, памперси, одяг і дитяче харчування. Поки що дівчинка перебуває в лікарні і набирається сил. Тим часом копи розшукують її матір.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, з’явились подробиці про смерть чоловіка в машині патрульних у Дніпрі.

Крім того, у Херсоні сьогодні зафіксували грубе порушення карантину колишнім мером міста Володимиром Сальдо.

Другие новости