ПоддержатьУкраїнська

На Житомирщині викрили поліцейського, який насмерть збив людину

StopCor
StopCor

StopCor

На Житомирщині викрили поліцейського, який насмерть збив людину

6 грудня у місті Чуднові сталося смертельне ДТП - водій автомобіля "Фольксваген Транспортер" наїхав на велосипедиста та зник із місця події. 64-річний велосипедист внаслідок отриманих травм загинув. Порушником виявився співробітник правоохоронних органів.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Для встановлення особи водія проводились спеціальні поліцейські заходи. У ході опрацювання зібраної на місці події, а також отриманої з камер відеоспостереження інформації, вдалось встановити транспортний засіб-учасника ДТП. У подальшому з'ясовано особу підозрюваного, який використовує цей автомобіль. Ним виявився 35-річний житель с. Дубище Чуднівського району, працівник місцевого відділення поліції.

Нині він дає свідчення слідчим, а від виконання службових обов'язків відсторонений. Усі зібрані матеріали передаються до Територіального управління ДБР для подальшого розслідування.

Позиція керівництва Головного Управління Нацполіції в області щодо вказаної події - принципова та безальтернативна: за вчинений злочин кожен відповідає відповідно до закону. Жодних індулігенцій або привілеїв не має жодна особа незалежно від рангів чи посад.

Другие новости