ПоддержатьУкраїнська

У Польщі чоловік на три дні самоізолювався в автомобілі

StopCor
StopCor

StopCor

У Польщі чоловік на три дні самоізолювався в автомобілі

У Польщі чоловік провів кілька днів ізольованим у легковому автомобілі, поки чекав на результати тесту на коронавірус заради того, аби не заразити свою сім'ю.

За інформацією з ресурсу poznan.onet.pl, після повернення з-за кордону поляк почувався недобре й одразу звернувся до лікаря. Медики його оглянули, діагностувавши бронхіт. Але також взяли мазок для тесту на коронавірус, видали рецепт і відправили додому.

Та чоловік не повернувся до сім'ї, а поїхав до місцевої санітарно-епідеміологічної станції, щоб довідатись, де йому чекати на результат тесту. Чоловік заявив, що не хоче їхати додому, щоб не наражати на небезпеку членів своєї сім'ї.

"Його не можна було відправити на карантин, тому що у нього був бронхіт, і жоден пацієнт не скеровується на карантин. Оскільки у нього були недостатні симптоми для підозри на коронавірусну інфекцію, його не можна було госпіталізувати до інфекційного відділення", ― пояснив керівник санітарно-епідеміологічної станції Анджей Білінський.

Чоловік вирішив перечекати в автомобілі. Протягом трьох днів працівники санітарно-епідеміологічного центру наглядали за ним.

Результат тесту на COVID-19 зрештою виявився негативним і чоловік повернувся додому.

Другие новости