ПоддержатьУкраїнська

“Заради розваги”: на Одещині двоє хлопців жорстоко побили перехожого

StopCor
StopCor

StopCor

“Заради розваги”: на Одещині двоє хлопців жорстоко побили перехожого

У місті Чорноморськ два молодика побили перехожого. Їм загрожує до десяти років в'язниці. Відомо, що постраждалому 44 роки, його врятували люди, які проходили повз та викликали «швидку». Лікарі негайно госпіталізували його з відкритою черепно-мозковою травмою, а поліцейські почали пошуки зловмисників.

Молоді люди ходили вночі по вулицях у пошуках розваг і не придумали нічого кращого, ніж побити першого зустрічного. Накинувшись на чоловіка з кулаками, вони збили його з ніг, завдали кілька ударів ногами по голові і пішли, повідомляє “Думская”.

«Вжитими заходами одного з підозрюваних затримали по гарячих слідах, іншого - через кілька годин. Обидва виявилися місцевими жителями. Одному з них - 17, другий недавно досяг повноліття. За місцем проживання хлопців були проведені санкціоновані обшуки, під час яких поліцейські вилучили закривавлений одяг та інші докази їх причетності до злочину », - відзначили в поліції.

Дії підозрюваних слідчі Чорноморського ОП кваліфікували за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Другие новости