ПоддержатьУкраїнська

На Черкащині поліція «кришує» рейдерів: слідчий Ковтун пускає крадіїв до врожаю (відео)

Дмитрий Слободяник
Дмитрий Слободяник

Журналист, редактор

На Черкащині поліція «кришує» рейдерів: слідчий Ковтун пускає крадіїв до врожаю (відео)

Поліція продовжує знущатися з власників урожаю на Черкащині. Зокрема, на полях Золотоноші рейдери вже третій день поспіль збирають врожай, що належить ТОВ «Полетехніка». Передає з місця подій кореспондент «СтопКору».

 Слідчий Ковтун дав рейдерам красти врожай Фото: СтопКор

Слідчий Золотоніського відділу поліції Ростислав Ковтун зібрав пояснення та документи, які підтверджують, що врожай належить ТОВ «Полетехніка». На прохання зупинити комбайни та припинити вчинення правопорушення слідчий заявив, що «підстав для зупинення робіт немає».

«У рамках кримінального провадження встановлені всі необхідні обставини. Заява, що була подана сьогодні, буде розглянута, а рішення прийняте впродовж 24 годин. Наразі всі події зафіксовані. Ми не допомагаємо у вчиненні кримінального правопорушення», – сказав він.

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/157609853159307/

Таким чином на Черкащині поліція, перебуваючи на місці злочину, так і не вчинила жодних дій щодо до крадіїв врожаю, а лише дала рейдерам додатковий час. Колеги пана Ковтуна, інші поліцейські, теж жодних дій щодо крадіїв не вчиняли.

Нагадаємо, у суботу, 1 жовтня, у Золотоноші невідомі особи почали збирання врожаю, який, за законом, належить ТОВ «Полетехніка». 

На місці працювала техніка СТОВ «Красногірське».

Другие новости