ПоддержатьУкраїнська

Екснардеп Скосар може сісти на 10 років через купівлю мандата

StopCor
StopCor

StopCor

Екснардеп Скосар може сісти на 10 років через купівлю мандата

Від 5 до 10 років тюрми с конфіскацією майна може отримати колишній народний депутат Скосар. На політика відкрили кримінальне провадження за фактом можливого підкупу службової особи. Ідеться про купівлю місця у виборчому списку політичної партії. Так у НАБУ відреагували на звернення журналістів "СтопКору". У листі журналісти викликали повне корупційне досьє на Скосаря. Документ розглянув директор НАБУ Артем Ситник.

"У листі повідомляється, що за результатами опрацювання наданої інформації відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 369 КК України стосовно нардепа Скосаря І. Є. за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі", – зазначають у "СтопКорі".

Екснардеп Скосар може сісти на 10 років через купівлю мандата

Нагадаємо, на початку вересня "СтопКор" звернувся у НАБУ щодо купленого мандата колишнього нардепа та однопартійця Арсенія Яценюка Скосаря.

Раніше перевірка детектором брехні підтвердила правдивість заяви народного депутата України Ігоря Скосаря про купівлю місця у виборчому списку ВО "Батьківщина" за 6 мільйонів доларів у 2012 році. Поліграф довів: Скосар справді заплатив гроші Арсенію Яценюку і Миколі Мартиненку за можливість стати депутатом.

Попри всі докази Скосар досі на свободі.

Сам Скосар зізнався у тому, що купив мандат, в ефірі одного з українських телеканалів.

Другие новости