ПоддержатьУкраїнська

Шуфрич на російському телебаченні звинуватив українських військових у бомбардуванні Авдіївки

StopCor
StopCor

StopCor

Шуфрич на російському телебаченні звинуватив українських військових у бомбардуванні Авдіївки

Депутати Верховної Ради звернулися в правоохоронні органи з проханням дати оцінку провокаційним заявам народного депутата Нестора Шуфрича на російському ТБ.

Про це йдеться у заяві фракції "Блок Петра Порошенка".

Депутати обурені тим, що їхній колега на російському телебаченні заявляв про те, що в бомбардуваннях з систем залпового вогню "Град" та іншого важкого озброєння в Авдіївці винна українська сторона.

У заяві депутати запропонували деяким "штатним спікерам Кремля" скласти свої мандати та переїхати в Ростов, де можна буде знаходитися поряд зі своєю основною роботою.

Крім того, політична сила просить решту депутатів Верховної Ради, а також Службу безпеки України дати політичну і правову оцінку висловлюванням депутата Шуфрича на російському телебаченні.

В "Блоці Петра Порошенка" вказали на статус Нестора Шуфрича – він є народним депутатом України та одночасно виступає на російському ТБ з прокремлівською риторикою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат України Нестор Шуфрич в ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів заявив про те, що українська сторона винна в обстрілі з Авдіївки систем "Град", після чого зірвав бурхливі оплески в залі.

Другие новости