ПоддержатьУкраїнська

На Сумщині зафіксували російські "Гради" і танки

Надежда Рогальская
Надежда Рогальская

Редактор, аналитик

На Сумщині зафіксували російські 'Гради' і танки

У Лебединському районі Сумщини зафіксували близько 200 одиниць важкої військової техніки ворога. Російські "Гради" і танки стоять у Бишкіні.

У неділю, 27 лютого в Бишкіні в Лебединському районі Сумської області на 23,17 помітили ворожі танки, російські "Гради" та іншу військову техніку в кількості близько 200 одиниць.

Крім того, важка бронетехніка агресора зафіксована у місті Буринь на Сумщині. Колона рухається в бік Києва.

Як повідомляв "СтопКор" 25 лютого, у місті Буринь помітили 10 ворожих "Буків", які відкрито їхали вулицями.

ЗРК "Бук" — саме той ракетний комплекс, яким  Збройними Силами Російської Федерації було збито у 2014 році пасажирський Boeing 777. Тоді загинули всі пасажири та екіпаж (загалом 298 осіб). Це була найбільша в історії України катастрофа.

 Російські ''Гради'' та танки на Дніпропетровщині Фото: скриншот

Вранці 26 лютого російські військові захопили трасу Кіпті — Бачівськ на Сумщині, не дозволяють виїзд на дорогу цивільному населенню. В області відсутнє пасажирське сполучення, зокрема залізничне. Таку інформацію надали в Сумській обласній військовій адміністрації о 2 годині 26 лютого, зазначає Суспільне.

За даними Суспільного, вранці 26 лютого російські військові захопили трасу Кіпті — Бачівськ на Сумщині, не пропускаючи місцевих.

Саме місто Суми фактично перебуває у блокаді, але контролюється Україною, російських військових в обласному центрі немає.

Нагадаємо, в Україні триває четвертий день повномасштабної війни з Росією.

Другие новости