ПоддержатьУкраїнська

Нардепи розблокували питання створення музею Революції Гідності

StopCor
StopCor

StopCor

Нардепи розблокували питання створення музею Революції Гідності

Заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила, що нардепи прийняли закон, який розблоковує питання створення музею Революції Гідності.

Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі.

"Сьогодні 276 народних депутатів України підтримали наш з Ірою Луценко і Марією Іоновою закон, що розблоковує питання створення музею Революції Гідності. Ми внесли зміни до закону "Про регулювання містобудівної діяльності" і закріпили за меморіальним комплексом ділянку на Інститутській", – йдеться в повідомленні.

Геращенко розповіла, що зараз понад 2000 артефактів часів Революції Гідності знаходяться в непристосованому приміщенні. Вона очікує, що у 2017 році буде проведено міжнародний відкритий конкурс на проект музею. Нардеп подякувала колегам за підтримку її закону.

"18-20 лютого має належати пам'яті Героїв і я щиро сподіваюся, що всі зроблять висновки з подій цього року, що всім вистачить делікатності та відповідальності не повторювати свої й чужі помилки. А музей Революції Гідності має бути створений якнайшвидше" – написала вона.

Раніше повідомлялося, що глава української держави Петро Порошенко закликав побудувати меморіальний комплекс Небесної сотні та заявив, що стане першим спонсором фонду для його будівництва.

Нагадуємо, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що у Бахмуті біля школи №18 вшанували пам'ять героя Небесної сотні Дмитра Чернявського.

HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Другие новости