ПоддержатьУкраїнська

У Дніпрі помер поранений в Авдіївці начальник пожежної частини Дмитро Тритейкін

StopCor
StopCor

StopCor

У Дніпрі помер поранений в Авдіївці начальник пожежної частини Дмитро Тритейкін

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова помер поранений в Авдіївці начальник пожежної частини № 15 Дмитро Тритейкін.

Про це розповіли в прес-службі ДСНС.

"Начальник державного пожежно-рятувального загону № 15 міста Авдіївки підполковник служби цивільного захисту ДСНС України Дмитро Тритейкін отримав важке поранення в живіт під час обстрілів у Авдіївці", – йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що він був одразу перевезений до лікарні імені Мечникова в місто Дніпро. Впродовж місяця Тритейкін переніс 7 операцій.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський висловив співчуття родині загиблого начальника пожежної частини.

"Лікарі робили надзусилля, щоб врятувати Дмитра, але фатум виявився жорстоким! Спочивай із миром, Побратиме! Твоя велика жертва не буде марною! Ми довершимо усе те, про що так багато говорили із Тобою!" – написав він.

Раніше повідомлялося, що волонтер Ян Осока розкрив подробиці загибелі волонтера, який встиг і повоювати на фронті, Андрія Сірченка "Прімуса". Два дні тому він загинув під Кримським. Нині покійного героя згадують, як воїна, якого по-справжньому боялись російські найманці.

Нагадуємо, голова управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін показав наслідки нічного обстрілу бойовиками "ДНР" населеного пункту Авдіївка.

HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Другие новости