ПоддержатьУкраїнська

У Борисполі підліток вистрибнув з вікна багатоповерхівки через комп'ютерну залежність

StopCor
StopCor

StopCor

У Борисполі підліток вистрибнув з вікна багатоповерхівки через комп'ютерну залежність

В неділю ввечері, 19 лютого, в Борисполі викинувся з вікна багатоповерхівки 12-річний школяр. Причиною страшного рішення стала його залежність від комп'ютерних ігор. Хлопчик перебуває в реанімації.

Про це журналістам повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

За даними правоохоронців, у свої 12 років дитина вже давно має залежність від комп'ютера. Школяр цілими днями грався в ігри на ПК та доволі погано вчився. В сім'ї неодноразово виникали сварки з даного приводу.

Так, на днях батько заборонив хлопцю користуватися ноутбуком, доки він не зробить домашнє завдання. Проте, мати, зайшовши до кімнати сина, знову застала його за комп'ютером. Вона відразу відібрала техніку, після чого школяр заявив, що викинеться з вікна. Батьки на його слова не зреагували, а через деякий час підліток виконав свою погрозу.

"Вчора о 19.30 надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги, що в м. Бориспіль на вул. Робітничій із 7-го поверху багатоповерхового будника випала дитина", – розповіли у поліції.

Хлопчик після падіння залишився живий. Його госпіталізували до місцевої лікарні з численними переломами та забоями внутрішніх органів. Наразі він перебуває в реанімації у тяжкому стані.

За даним фактом правоохоронними органами було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з додатковою відміткою "самогубство". Триває досудове розслідування.

Слід відзначити, що поліція повністю відкидає ймовірність участі підлітка в так званих "групах смерті", які останнім часом набули широкої популярності в Україні та низці сусідніх країн.

Нагадаємо, тільки за останні вихідні (18-19 лютого) правоохоронцям  вдалося завадити, щонайменше, чотирьом самогубствам людей, в тому числі й дітей, які називають себе "китами". Вони не дали виконати фінальне завдання "квесту" двом столичним мешканкам, а також двом 19-річним жителькам Рівненщини.

Другие новости