ПоддержатьУкраїнська

За внесок у розвиток Харківщини: стопкорівець Усов отримав Подяку Громради

Наталья Полынкова
Наталья Полынкова

Региональный редактор

За внесок у розвиток Харківщини: стопкорівець Усов отримав Подяку Громради

Голова Харківського регіонального підрозділу ВГО «Стоп корупції» Сергій Усов отримав Подяку за активну роботу у громадській раді при ХОДА. Також він очолив комітет законності та правопорядку, ТРО та мобілізації громради при Харківській ОДА.

 Сергій Усов отримав Подяку громради при Харківській ОДА Фото: СтопКор

10 грудня відбулося засідання Громадської ради при Харківській обласній держадміністрації. На ньому обирали голову комітету законності та правопорядку, ТРО та мобілізації. Одноголосно усі члени громади підтримали кандидатуру представника ВГО «Стоп корупції» Сергія Усова.

Про це повідомили у Харківському відокремленому підрозділі організації.

Зазначимо, раніше Сергій Усов виконував обов’язки голови цього комітету. Він проявив себе як активний громадський діяч, неодноразово організовував публічні заходи за участі громадськості та правоохоронців, а також представників місцевої влади. Відзначили і значні успіхи у налагодженні комунікацій із правоохоронцями.

Також Усова нагородили Подякою громадської ради при Харківській ОДА.

 Подяка Харківської громради при ОДА - Сергію Усову Фото: СтопКор

Стопкорівця відзначили «за плідну співпрацю, активну участь у розбудові громадянського суспільства та вагомий внесок у розвиток Харківщини». Відзнаку вручив голова громради Костянтин Немічев.

«Дякую всім членам громади за підтримку усіх заходів, що було організовано. Маємо надію і надалі мати всебічну підтримку. Адже антикорупційні заходи дуже важливі для нашого регіону», — підкреслив Сергій Усов.

 Сергію Усову вручили Подяку Фото: СтопКор

Заступник голови обласної адміністрації Харківщини Михайло Черняк також вручив подяки від обладміністрації голові громади Костянтину Немічеву та іншим членам громади.

Також Сергій Усов під час засідання громади виступив з ініціативою створення громадської комісії з питань контролю роботи підрядних організацій на предмет раціонального використання бюджетних коштів. Постійну комісію із залученням представників правоохоронних органів пропонується створити для контролю за використанням коштів місцевого бюджету під час будівництва. Усов зазначив, що така громадська комісія може виїжджати на будівництва для перевірок якості й обсягів проведених робіт.

Нагадаємо:

  • 25 листопада в Харківському національному університеті імені Каразіна відбулося розширене засідання комітету законності та порядку, ТРО та мобілізації громради при ОДА Харківщини. Виконувачем обов’язків очільника цього комітету був керівник регіонального відокремленого підрозділу ВГО «Стоп корупції» Сергій Усов. У заході, організованому громадськістю, взяли участь правоохоронці, депутати місцевих рад, чиновники, юристи. Учасники круглого столу обговорили механізми громадського контролю за роботою правоохоронних органів, а також презентували концепцію заходів із підвищення рівня безпеки на дорогах Харківщини.
  • 23 листопада в Харківській обласній прокуратурі відбулася спільна координаційна нарадакерівників правоохоронних та державних органів, депутатів, а також громадськості. На ній обговорили стан безпеки на дорогах Харківщини у зв’язку з тим, що тут почастішали випадки гучних ДТП із жертвами. Стопкорівець Усов взяв участь у нараді.
  • 12 жовтня очільник Харківського регіонального підрозділу ВГО "Стоп корупції" Сергій Усов взяв участь  у  засіданні круглого столу,ініційованого громрадою при Харківській облдержадміністрації.  Захід присвячений проблемам організації навчання іноземних студентів, а також захисту їхніх прав в Україні. Представники громадськості разом із правоохоронцями домовилися створити міжвідомчу робочу групу для покращення умов навчання іноземців на Харківщині.

Другие новости