ПоддержатьУкраїнська

30 листопада 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

30 листопада 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни переважатиме суха погода. У західних, північних областях і в Карпатах висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі становитиме -9...0 градусів, удень -6...+5. Вітер змінний, переважно південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с, замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні висока ймовірність дрібного снігу. У Сумській області опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме -9...-6 градусів, удень – від -6 до -1. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с, замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть -8...-3 градуси, вдень повітря прогріється до -4...0. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с, замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе -6...-1 градус. Денна температура повітря коливатиметься від -2 до +5. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до -8...-5 градусів, денна температура повітря становитиме -4...0. Вітер західний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно сніжна погода. Температура повітря вночі опуститися до -9...-1 градуса, вдень стовпчики термометрів покажуть -4...+3. Вітер західний, південний, південно-західний, північно-західний і південно-східний, 1-4 м/с, замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

У Карпатах – хмарна погода, у регіоні у другій половині дня очікується дрібний сніг, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вночі до -3, удень до 0 градусів. Вітер північний, східний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -8...-5 градусів, удень – від -5 до 0. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с, замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Другие новости