ПоддержатьУкраїнська

5 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

5 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі становитиме -1...+12 градусів, удень +9...+25. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, східних, південно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до -1...+5, удень температура – від +10 до +18 градусів. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+7 градусів, удень повітря прогріється до +9...+19. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +1...+8 градусів. Денна температура повітря становитиме від +12 до +16. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі температура повітря +1...+5 градусів, денна становитиме +13...+16. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до +5...+12 градусів, удень стовпчики покажуть +17...+25. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +9, удень – до +20 градусів. Вітер переважно південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+6 градусів, удень – до +15...+22. Вітер південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости