ПоддержатьУкраїнська

Керівник "Хліба України" та заступник мера Чернівців попалися на хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник 'Хліба України' та заступник мера Чернівців попалися на хабарі

Керівника ДАК "Хліб України" та заступника мера Чернівців викрито на хабарі: вони за змовою з іншими посадовцями вимагали та отримали 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це з посиланням на прес-службу прокуратури Києва пише видання "24".

"Правоохоронці встановили, що виконувач обов’язків голови правління ДАК "Хліб України", змовившись з директором дочірнього підприємства ДАК "Хліб України" "Чернівецький комбінат хлібопродуктів", а також заступником міського голови м. Чернівці та юристом ДАК "Хліб України", вимагали від директора приватної компанії щомісячно сплачувати неправомірну вигоду у розмірі 100 тисяч гривень за невжиття заходів щодо розірвання договору оренди державного майна, а саме промислових приміщень", – мовиться у повідомленні прокуратури.

У Києві та Чернівцях було проведено комплекс слідчих дій, за результатами яких задокументовано отримання цими особами 200 тисяч гривень неправомірної вигоди. Ці гроші були передані їм двома траншами.

Всіх вищевказаних фігурантів затримано, проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру у вчиненні злочину.

Другие новости