ПоддержатьУкраїнська

На Закарпатті приватний підприємець продавав ліс за фальшивими документами

StopCor
StopCor

StopCor

На Закарпатті приватний підприємець продавав ліс за фальшивими документами

Співробітники служби безпеки України затримали на Закарпатті приватного підприємця, який організував незаконний бізнес з продажу лісу за фальшивими документами.

Про це розповіли в прес-службі СБУ.

"Зловмисник купував нелегальні лісоматеріали, підробляв товаросупровідні документи на кольоровому принтері нібито від імені одного з комунальних лісопідприємств та офіційно продавав ліс закарпатським експортерам. Він працював з клієнтами не лише напряму, але й через посередника – позаштатного працівника торгово-промислової палати", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що зловмисник встиг "оформити" таким чином понад три тисячі кубометрів незаконно вирубаного лісу. Шахраям повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 358 (умисне підроблення офіційного документа) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині у Дрогобицькому районі співробітники СБУ виявили три пилорами, на яких зберігалася незаконно вирубана деревина. Загальна кількість ресурсу становить більше ніж 600 кубічних метрів.

Нагадуємо, співробітники служби безпеки України викрили масштабну вирубку дерев у чотирьох державних та комунальних лісових господарствах Вінницької області.

Другие новости