ПоддержатьУкраїнська

5 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

5 квітня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі становитиме -1...+12 градусів, удень +9...+25. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних, східних, південно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до -1...+5, удень температура – від +10 до +18 градусів. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+7 градусів, удень повітря прогріється до +9...+19. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +1...+8 градусів. Денна температура повітря становитиме від +12 до +16. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде без опадів. Уночі температура повітря +1...+5 градусів, денна становитиме +13...+16. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-4 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність, на більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до +5...+12 градусів, удень стовпчики покажуть +17...+25. Вітер південний, західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +9, удень – до +20 градусів. Вітер переважно південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0...+6 градусів, удень – до +15...+22. Вітер південний, східний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости

Супруги агентов российской разведки готовили удары по подразделениям ВСУ на севере Украины

Супруги агентов российской разведки готовили удары по подразделениям ВСУ на севере Украины

СБУ остановила планы российских разведчиков по обстрелу приграничных районов Сумщины

Telegram заблокировал чатбот 'еВорог', который использовался для сообщения о движении оккупантов, – ГУР

Telegram заблокировал чатбот "еВорог", который использовался для сообщения о движении оккупантов, – ГУР

Telegram заблокировал "Главный бот разведки", информирует Минобороны