ПоддержатьУкраїнська

Шестеро осіб затримано за незаконний видобуток бурштину

StopCor
StopCor

StopCor

Шестеро осіб затримано за незаконний видобуток бурштину

На Житомирщині поліцейські затримали шестеро бурштиношукачів. Про це повідомляють у прес-службі ГУ НПУ в Житомирській області.

Впродовж 7 та 8 березня правоохоронці затримали шестеро осіб, які займалися незаконний видобутком бурштину. Так, було вилучено Вилучено три мотопомпи, пожежні рукави та водозабірні шланги.

У понеділок, 7 березня, поблизу села Обища поліцейські виявили 19-річного жителя району, який за допомогою мотопомпи та водозабірного шлангу намагався видобувати цінне каміння.

Згодом поблизу того ж населеного пункту правоохоронці виявили ще одну незаконну копальню. Про протиправну діяльність трьох чоловіків свідчило специфічне обладнання: мотопомпа, пожежний рукав і водозабірний шланг. Усі затримані — непрацюючі жителі міста Олевська віком від 19 до 32 років.

Увечері ж 8 березня в лісовому масиві біля села Обища під час незаконної діяльності правоохоронці затримали ще двох старателів — жителів міста Новограда-Волинського. Із нелегальної копальні вилучено мотопомпу, водозабірний шланг і 20 м пожежного рукава.

Інформація про вказані факти внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Розпочаті кримінальні провадження.

Другие новости

Одесская мэрия отказалась устанавливать бюст герою, взорвавшему вместе с собой Генический мост

Одесская мэрия отказалась устанавливать бюст герою, взорвавшему вместе с собой Генический мост

Одесский горсовет решил отказать активистам в установленные достопримечательности