ПоддержатьУкраїнська

Терористи планують нищити українську авіацію комплексами "Стріла-10М"

StopCor
StopCor

StopCor

Терористи планують нищити українську авіацію комплексами 'Стріла-10М'

У розташуванні бойовиків знову спостерігаються перегрупування і переміщення військової техніки. Так в сторону Макіївки зафіксоване перекидання ними двох комплексів, призначених для ліквідації повітряних цілей.

Про це дізналися в "Інформаційному спротиві".

На півночі від Макіївки зафіксована дислокація двох тактичних груп російсько-терористичних сил. Періодично вони посилюються легкою бронетехнікою. У кожної є на озброєнні близько десятків ББМ, в основному це бронетранспортери або бронемашини піхоти. У складі однієї з груп помічені 5 танків.

"На захід від Харцизька зафіксовані два зенітно-ракетних комплекси "Стріла-10М" маршем на Макіївку. Очевидно, дані переміщення пов'язані з активізацією окупантів в районі Авдіївки та в північній частині Донецька, при цьому супротивник боїться застосування ЗСУ бойової авіації у відповідь на свої дії", – йдеться в повідомленні "ІС".

Відомо, що вище згадані комплекси призначені для знищення повітряних цілей. Виготовляються в Росії.

Що стосується приморського напряму, то тут бойовики намагаються посилити свої позиції з флангів. Але їм не вистачає особового складу. Саме з цією метою бойовики уводять в експлуатацію свої резерви з району населених пунктів Саханка і Безіменне, перекидаючи їх на лінію Комінтернове - Широкине.

"Потім, після виконання завдань, повертаються - неодноразові переміщення ББМ (по 4-5 од.) І живої сили противника (до взводу) фіксувалися на північ від н.п.Верхньошироківське (кол.Октябрь)", йдеться в повідомленні "ІС".

Нагадаємо, протягом січня 2017 року спостерігається поетапне виведення окремих частин проросійських бойовиків з тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Другие новости

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Священники ПЦУ проводят богослужения на оккупированных территориях подпольно.

Несмотря на опасность, которую несет подобная деятельность, священники собирают общину где-то так, чтобы никто не знал об этом

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Стало известно, на какую сумму ущерб нанесли вражеские обстрелы энергетике Украины

Основные повреждения вследствие массированных атак получили объекты тепловой и гидрогенерации, а также системы передачи электроэнергии

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

Британская разведка: Россия готовит первую мобилизацию на оккупированной части Запорожской области

По мнению специалистов, российская мобилизация в этом регионе будет ограничена, потому что многие выехали из Запорожской области.