ПоддержатьУкраїнська

"Досить шастать?": хворого на коронавірус Кличка помітили в ресторані (відео)

Артем Некрасов
Артем Некрасов

Журналист, редактор

'Досить шастать?': хворого на коронавірус Кличка помітили в ресторані (відео)

Мера Києва Віталія Кличка, який раніше оголосив, що заразився коронавірусом і пішов на самоізоляцію, помітили в ресторані.

 ''Досить шастать?'': хворого на коронавірус Кличка помітили в ресторані - скриншот з відео

Ранком 21 січня Кличко відвідав заклад недалеко від свого дому. За столом він сидів без маски, у офіціанта маски, що обслуговував його, також не було. За сусіднім столиком знаходилися інші відвідувачі. З ресторану мер відправився додому пішки у супроводі охорони. На питання журналіста Кличка, що підійшов до нього, заявив, що йде з лікарні. Він додав, що здав тести на коронавіруса і "сподівається на позитивний результат". Про це пише "Країна.ua".

[video width="1280" height="720" mp4="https://stopcor.org/wp-content/uploads/2022/01/img_8491-1.mp4"][/video]

Кличко під час карантину не раз закликав киян дотримуватися санітарних обмежень. У місті з'явилися плакати з портретом мера і з гаслом "Досить сновигати"! Крім того, була випущена серія захисних масок з цією фразою.

17 січня Кличко повідомив, що другий раз заразився COVID - 19. Він відмітив, що "вірус агресивний і поширюється швидко". "Будьте обережні, якщо ви спілкуєтеся з великою кількістю людей або відвідуєте громадські місця", - підкреслив мер.

За останніми даними, з початку пандемії на Україні заразилися коронавірусом 3,8 мільйона чоловік, померли майже 99 тисяч.

Нагадаємо:

Другие новости