ПоддержатьУкраїнська

У Києві змушують примусово вакцинуватися студентів

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

У Києві змушують примусово вакцинуватися студентів

У столичному Державному Університеті телекомунікацій студентів змушують вакцинуватися, погрожуючи виселенням з гуртожитку.

 Вакцинація Фото: ТАСС

Інцидент стався в Державному Університеті телекомунікацій. Про це повідомив один зі студентів вищого навчального закладу, передає Telegram-канал "Хрещатик.News".

В оголошенні вишу зазначається, що в гуртожитку повинні проживати тільки вакциновані студенти. Тим, хто не згоден пропонується розірвати договір на проживання.

 Студентів змушують вакцинуватися, погрожуючи виселенням з гуртожитку Фото: Telegram

Така ж сама ситуація і у Харківському національному університетові внутрішніх справ, де також студентів змушують примусово вакцинуватися. Обурені студенти виклали у мережу відповідне оголошення.

Повідомляється, що керівництво навчального закладу змушує всіх примусово вакцинуватися.

"Керівництво ХНУВС всіх общажних добровільно-примусово змушує вакцинуватися. Якщо ж ні, то ПЛР-тест щопонеділка і то може не прокатати", – йдеться у дописі, передає Telegram-каналі "Типичный Харьков".

В опублікованому оголошенні йдеться, що усіх невакцинованих студентів кожного понеділка перед поселенням в гуртожиток будуть перевіряти наявність негативного ПЛР-тесту.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в Україні кількість нових хворих зросла до 6624 осіб. Серед нових хворих — 677 дітей, що також більше, ніж минулої доби. До лікарні із ускладненнями хвороби потрапило 1568 осіб.

Другие новости